De haartransplantatieklinieken bevinden zich niet allemaal in Amsterdam, maar de afstanden zijn vrij kort. De technieken zijn o.a. FUE. Op de Haartranaplantatie site vind je een overzicht van alle haarklinieken die deze diensten verlenen.

Rotterdam:

 • Dr. Ferry Biparvar, ISHRS: zij voert de hele operatie zelf uit, met behulp van haar medisch team.
  FUE voor Kaukasisch haar en Afro haar.
 • Zantman Kliniek: Dr. Olga van Putten-Rademaker (ISHRS) heeft sinds 1984 duizenden haartransplantaties uitgevoerd (ook voor afrohaar) en heeft een volledig vrouwelijk medisch team.

Amsterdam:

 • Eberson haarkliniek: Dr. Harald Eberson (ISHRS en FUE Europe), chirurg met veel ervaring in haartransplantaties. De operatie wordt altijd uitgevoerd door de chirurg, bijgestaan door een internationaal gespecialiseerd medisch team.
 • Andere steden:
 • Transhair in Vlijmen: Dr. Franck Neidel (ISHRS) en Dr. Katrin Leonhardt (ISHRS), chirurgen gespecialiseerd in haartransplantaties, hebben ook een kliniek in Duitsland, in Düsseldorf.
  eClinic in Laren: Dr. Rosemarijn Van Mondfrans-Hiemstra (ISHRS), cosmetisch en plastisch chirurg, gespecialiseerd in haartransplantatie.
 • National Skin Center in Bussum: Dr. Eli Navadeh, dermatoloog en veneroloog, 7 assistenten, 1-2 dagen per week in het National Skin Center.
 • Kliniek Veldhoven: Dr. Danielle Derks, al 10 jaar specialist in plastische chirurgie

Door een combinatie van consultatie en onderzoek heeft u misschien geleerd dat het tijd is voor u om haartransplantatiechirurgie te onderzoeken. U hebt andere opties uitgeprobeerd; u hebt met deskundigen gesproken en u hebt uw uiterste best gedaan om het haar dat zich wanhopig aan uw hoofdhuid vastklampt, vast te houden.

De markt voor haartransplantaties is een zeer competitieve markt, die wordt bevolkt door het volledige scala aan spelers, van de onbetrouwbare “achtertuin”-exploitant tot de volwaardige, hoogopgeleide professional met tientallen jaren ervaring.

Haartransplantatie in Turkije

Turkije is de topbestemming voor de behandeling van haartransplantaties. Het is te wijten aan het feit dat de haartransplantatiepraktijken in Turkije gebruik maken van de modernste medische technologieën. Bovendien is haartransplantatie in Turkije relatief goedkoper dan in andere landen vanwege factoren als lagere arbeidskosten en het grote aantal actieve praktijken op dit gebied van medische expertise. MCAN Health verzorgde de behandeling van vele internationale patiënten voor haartransplantatie in Turkije vanuit landen variërend van het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland tot Australië, Italië, Spanje, Albanië, Nederland en vele andere.

Klinieken bieden patiënten een verscheidenheid aan medische behandelingspakketten aan, afhankelijk van hun individuele behoeften. Welk pakket u ook kiest, u krijgt het maximale aantal grafts dat medisch en cosmetisch geschikt is voor uw hoofdhuid. Bovendien krijgt u de garantie dat meer dan 80% van het getransplanteerde haar met succes zal groeien. De 80% hergroei is ook een standaardtarief voor een succesvolle haartransplantatie dat door ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) is gedefinieerd.

All-inclusive pakketten omvatten de behandelingsservice zelf, VIP transfer service van en naar de luchthaven en van het hotel naar de kliniek, accommodatie in een 4-, of 5-sterren hotel, pre-operatieve tests, een zorgpakket met medicijnen, lotions en haartransplantatie accessoires zoals een hoofdband en nekkussen, gastheren van patiënten met meerdere talen (Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans, Frans en Arabisch), een regelmatige follow-up procedure (op de volgende 15de dag, en 3de, 6de en 12de maand gedurende het hele genezingsproces).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *