Persbericht: ARCADIS betrokken bij twee nieuwe wegenprojecten in Polen 

http://www.allepersberichten.nl/persbericht/14681/1/ARCADIS-betrokken-bij-twee-nieuwe-wegenprojecten-in-Polennbsp/

AllePersberichten.nl - http://www.allepersberichten.nl

Informatie Persbericht
Door : Arcadis
Gepubliceerd op : 12-08-2010
Beknopte beschrijving: :ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aa


Persbericht : ARCADIS betrokken bij twee nieuwe wegenprojecten in Polen 

ARCADIS betrokken bij twee nieuwe wegenprojecten in Polen 

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aangekondigd dat de onderneming nieuwe contracten heeft binnengehaald voor het project management en bouwtoezicht voor secties van twee snelwegen in Polen. De klant is het Directoraat voor Nationale Wegen en Snelwegen van Polen. De gezamenlijke waarde van de contracten is € 8 miljoen, waarvan € 6 miljoen voor ARCADIS. Beide projecten worden mede gefinancierd door de Europese Unie in het kader van het Infrastructuur en Milieu programma.

ARCADIS zal in totaal voor meer dan 60 km snelweg het project management en bouwtoezicht voor haar rekening nemen. Het gaat hierbij om 20 km van de snelweg S2 tussen de knooppunten “Konotopa” en “Vliegveld”, evenals 43 km van de snelweg S3 tussen Gorzów Wielkopolski en Nowa Sól langs de westgrens van Polen. Het deel van de snelweg S2, een onderdeel van de zuidelijke ringweg rondom Warschau, wordt gedaan in samenwerking met Egis als partner in een door ARCADIS geleid consortium.

“Project management voor infrastructuur is een belangrijke component in ons brede dienstenpakket. Het feit dat we deze projecten toegekend hebben gekregen weerspiegelt de grote mate van vertrouwen die er leeft onder de overheden die verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van de infrastructuur in Polen. De totale portfolio aan weg en spoorwegprojecten waarvoor we nu het project management doen heeft een waarde van € 2.5 miljard,” aldus Marek Adamek, CEO van ARCADIS in Polen.

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. We verbeteren mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met 15.000 medewerkers en 1,8 miljard euro omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. ARCADIS ondersteunt UN-HABITAT met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snel groeiende steden over de hele wereld te verbeteren. Bezoek ons op www.arcadis.com