ARCADIS, de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aangekondigd dat de onderneming in Chili twee nieuwe contracten heeft binnengehaald voor advies en ingenieursdiensten voor de opvang van afvalslik. De totale waarde van de contracten voor ARCADIS bedraagt US$ 10 miljoen. De duur van de projecten wordt geschat op 14 maanden.

ARCADIS zal in deze projecten ontwerpen maken voor de voorzieningen voor het vervoer van het afvalslik, een recirculatiesysteem voor water, evenals voor de dammen om het afvalslik op te slaan. Daarnaast zal ARCADIS advisering verzorgen rondom vergunningen voor het project.

“De Chileense economie doet het goed, deels als gevolg van de vraag naar delfstoffen. Deze twee projecten onderstrepen de leidende positie die we hebben in het verzorgen van gespecialiseerd ingenieursdiensten voor de mijnbouw,” aldus Hernan Bezamat, CEO van de Chileense activiteiten van ARCADIS.

 

Einde persbericht


Overname Persbericht:

Overname van bovenstaand persbericht is, met inachtneming van onze algemene voorwaarden, toegestaan met bronvermelding: "Bron: AllePersberichten.nl".


Disclaimer:

AllePersberichten.nl velt geen oordeel over de juistheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand persbericht en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen.