Persbericht: ARCADIS wint twee grote mijnbouwprojecten in Chili 

http://www.allepersberichten.nl/persbericht/15599/1/ARCADIS-wint-twee-grote-mijnbouwprojecten-in-Chilinbsp/

AllePersberichten.nl - http://www.allepersberichten.nl

Informatie Persbericht
Door : Arcadis
Gepubliceerd op : 22-10-2010
Beknopte beschrijving: :ARCADIS, de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aangekondigd dat de


Persbericht : ARCADIS wint twee grote mijnbouwprojecten in Chili 

ARCADIS wint twee grote mijnbouwprojecten in Chili 

ARCADIS, de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aangekondigd dat de onderneming in Chili twee nieuwe contracten heeft binnengehaald voor advies en ingenieursdiensten voor de opvang van afvalslik. De totale waarde van de contracten voor ARCADIS bedraagt US$ 10 miljoen. De duur van de projecten wordt geschat op 14 maanden.

ARCADIS zal in deze projecten ontwerpen maken voor de voorzieningen voor het vervoer van het afvalslik, een recirculatiesysteem voor water, evenals voor de dammen om het afvalslik op te slaan. Daarnaast zal ARCADIS advisering verzorgen rondom vergunningen voor het project.

“De Chileense economie doet het goed, deels als gevolg van de vraag naar delfstoffen. Deze twee projecten onderstrepen de leidende positie die we hebben in het verzorgen van gespecialiseerd ingenieursdiensten voor de mijnbouw,” aldus Hernan Bezamat, CEO van de Chileense activiteiten van ARCADIS.