Persbericht: Hoofdprijs Jantje Beton Loterij valt in Zaltbommel

http://www.allepersberichten.nl/persbericht/16233/1/Hoofdprijs-Jantje-Beton-Loterij-valt-in-Zaltbommel/

AllePersberichten.nl - http://www.allepersberichten.nl

Informatie Persbericht
Door : Jantje Beton
Gepubliceerd op : 10-12-2010
Beknopte beschrijving: :PersberichtHoofdprijs Jantje Beton Loterij valt in ZaltbommelUtrecht, 10 december 2010 – Isabella Rijken uit Zaltbommel heeft de hoofd


Persbericht : Hoofdprijs Jantje Beton Loterij valt in Zaltbommel

Hoofdprijs Jantje Beton Loterij valt in Zaltbommel

Persbericht

Hoofdprijs Jantje Beton Loterij valt in Zaltbommel

Utrecht, 10 december 2010 – Isabella Rijken uit Zaltbommel heeft de hoofdprijs in de Jantje Beton Loterij 2010 gewonnen: een volledig verzorgd weekend voor vier personen in Movie Park Germany. Isabella  Rijken kocht haar lot van haar zoon Mischa Rijken. Hij verkocht loten voor de Franciscusschool in Zaltbommel. De hoofdprijs wordt op maandag 13 december om 09:00 uur op de Franciscusschool in Zaltbommel uitgereikt.

Mevrouw Rijken is erg enthousiast  “Het is een hele belevenis voor de kinderen. We zijn nog nooit in Movie Park Germany  geweest.”  De familie gaat volgend jaar, als het park weer open is, richting Duitsland.

Jantje Beton Loterij
Al 15 jaar lang  verkopen 100.000 kinderen vanuit zo’n duizend scholen loten aan familie en vrienden. De helft van de opbrengst gaat naar de deelnemende basisscholen. Hierdoor hebben ze extra budget voor buitenspeelactiviteiten en -voorzieningen.  De  andere helft gaat naar Jantje Beton. Hiermee bedenkt , financiert en organiseert Jantje Beton projecten die het vrij buitenspelen bevorderen. 

Fransiscusschool kan geld goed gebruiken
Directeur Martijn van Woerkom  van de Fransiscusschool  heeft een goede besteding voor de loterijopbrengst  “ De school gaat het geld besteden aan het nieuwe schoolplein. We hebben  de opbrengst van twee loterijen opgespaard zodat we, als de verbouwing klaar, is een mooi schoolplein kunnen realiseren.”

Meer informatie
Jantje Beton
Evalien Timmers, telefoon: 06 333 20 762 , e-mail: loterij@jantjebeton.nl

10 december 2010