Persbericht: ARCADIS beste werkgever in sector zakelijke dienstverlening, blijkt uit onderzoek Incompany 

http://www.allepersberichten.nl/persbericht/16241/1/ARCADIS-beste-werkgever-in-sector-zakelijke-dienstverlening-blijkt-uit-onderzoek-Incompanynbsp/

AllePersberichten.nl - http://www.allepersberichten.nl

Informatie Persbericht
Door : Arcadis
Gepubliceerd op : 13-12-2010
Beknopte beschrijving: :Uit het jaarlijkse terugkerende onderzoek van het zakenblad Incompany blijkt ARCADIS Nederland de beste werkgever in de sector zakelijke die


Persbericht : ARCADIS beste werkgever in sector zakelijke dienstverlening, blijkt uit onderzoek Incompany 

ARCADIS beste werkgever in sector zakelijke dienstverlening, blijkt uit onderzoek Incompany 

Uit het jaarlijkse terugkerende onderzoek van het zakenblad Incompany blijkt ARCADIS Nederland de beste werkgever in de sector zakelijke dienstverlening te zijn. Overall neemt ARCADIS een zesde plaats in tussen bedrijven als Rabobank (1e), IKEA,  Interpolis en Albert Heijn. Daarmee verslaan wij werkgevers als Deloitte en Ernst & Young. ARCADIS scoort 7,31 punten. Dat is hoger dan vorig jaar terwijl de meeste bedrijven een daling van hun score zagen. Samen met de Gibo Groep scoorde ARCADIS als zakelijke dienstverlener hoger dan een zeven.

De verbetering van het resultaat ten opzichte van vorig jaar berust op twee pijlers: werknemers zijn meer tevreden over hun arbeidsvoorwaarden en delen een topcijfer uit voor hun functie, die interessant en uitdagend is en die hun veel zelfstandigheid biedt. Het cijfer voor zelfstandigheid (8,24) is het hoogste in het hele onderzoek en dus zeer bijzonder.

Conclusie van Incompany: “ARCADIS oogt als een interessante werkgever, die mensen in hoge mate inspireert en alle gelegenheid biedt om het beste uit zichzelf te halen”. Directeur HRM Marcel Stultiens heeft de prijs in ontvangst genomen.