Lidewij de Haas begint per 1 januari 2011 in de top van ARCADIS Nederland als divisiedirecteur Milieu & Ruimte, één van de vier divisies. Zij heeft een ruime ervaring opgebouwd binnen ARCADIS. In deze functie is zij de opvolger van Jaap van Gelder, die bedrijfsdirecteur wordt met als verantwoordelijkheden communicatie en het verder uitbouwen van activiteiten in de energiemarkt. Dat maakte ARCADIS donderdag bekend.

Lidewij de Haas (39) is van huis uit biologe. Ze startte in 1994 onderaan de ladder bij ARCADIS. In verschillende functies klom ze op tot directeur van de marktgroep Milieu & Leefomgeving. In de jaren heeft ze nog een tussenstap gemaakt bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, waar Lidewij tussen 1999 en 2001 als senior beleidsmedewerker werkte. Naast haar werk is zij onder andere actief als lid van de Arnhem Ambassadeurs en lid van het dagelijks bestuur van het pensioenfonds van ARCADIS Nederland.

,,Wij zijn blij met de versterking van ons directieteam met Lidewij’’, aldus algemeen directeur Rob Mooren. ,,Ze krijgt een stevige taak om de divisie in deze uitdagende tijden te sturen. Daarbij richten we ons op het verder vergroten van de interne en externe samenwerking. Wij kunnen complexe klussen aan. Dat is een van de sterke kanten van ARCADIS. Aan Lidewij mede de taak dit verder vorm te geven.’’

 

Einde persbericht


Overname Persbericht:

Overname van bovenstaand persbericht is, met inachtneming van onze algemene voorwaarden, toegestaan met bronvermelding: "Bron: AllePersberichten.nl".


Disclaimer:

AllePersberichten.nl velt geen oordeel over de juistheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand persbericht en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen.