Het hoofdkantoor van ARCADIS Nederland is verhuisd van Amersfoort naar Arnhem. Daarmee komen de directie en de staven weer terug op de plek waar het 1888 allemaal begon. De overgang van Amersfoort naar Arnhem is een onderdeel van een grotere operatie. ARCADIS NV, de beursgenoteerde vennootschap, verruilde enige tijd geleden de standplaats Arnhem voor de Zuidas in Amsterdam. Zo moet het kantoor voor de internationale collega's makkelijker bereikbaar worden.

Tot voor kort was de staf van ARCADIS Nederland gevestigd in zowel Arnhem als Amersfoort. Door de overgang zijn nu de stafafdelingen en de directie weer samengevoegd. Bovendien heeft ARCADIS al een heel lange band met de stad Arnhem. Door deze verhuisbeweging blijft deze band intact.

 

Einde persbericht


Overname Persbericht:

Overname van bovenstaand persbericht is, met inachtneming van onze algemene voorwaarden, toegestaan met bronvermelding: "Bron: AllePersberichten.nl".


Disclaimer:

AllePersberichten.nl velt geen oordeel over de juistheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand persbericht en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen.