Persbericht: (Her) benoemingen bij ARCADIS 

http://www.allepersberichten.nl/persbericht/17893/1/Her-benoemingen-bij-ARCADISnbsp/

AllePersberichten.nl - http://www.allepersberichten.nl

Informatie Persbericht
Door : Arcadis
Gepubliceerd op : 23-05-2011
Beknopte beschrijving: :ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag be


Persbericht : (Her) benoemingen bij ARCADIS 

(Her) benoemingen bij ARCADIS 

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 18 mei 2011 de heer Gerrit Ybema is herbenoemd in de Raad van Commissarissen voor een termijn van 4 jaar. Ook stemden aandeelhouders in met de benoeming van de heer Neil McArthur als lid van de Raad van Bestuur, eveneens voor een termijn van 4 jaar. 

Voor de heer Ybema, die een brede management en bestuurlijke ervaring heeft, zal dit de laatste herbenoeming zijn, gegeven de limiet van 12 jaar die ARCADIS voor deze functie kent.

Neil McArthur (49), van oorsprong civiel en werktuigbouwkundig ingenieur en afgestudeerd aan de Universiteit van Glasgow begon zijn carrière bij Shell. Na het behalen van zijn MBA aan de INSEAD Business School in Fontainebleau (Frankrijk) in 1990, ging hij werken voor Booz Allan Hamilton, nu Booz & Company. Daar was hij lid van het Global Executive Committee en managing director Europa, verantwoordelijk voor de activiteiten in 15 Europese landen. Tevens heeft hij in de rol van Senior Vice President, Fortune 500 klanten bediend in de energie-, chemie- en utilities markten.