Persbericht: ARCADIS wint groot milieucontract voor Amerikaanse leger in Duitsland 

http://www.allepersberichten.nl/persbericht/18393/1/ARCADIS-wint-groot-milieucontract-voor-Amerikaanse-leger-in-Duitslandnbsp/

AllePersberichten.nl - http://www.allepersberichten.nl

Informatie Persbericht
Door : Arcadis
Gepubliceerd op : 17-08-2011
Beknopte beschrijving: :ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag be


Persbericht : ARCADIS wint groot milieucontract voor Amerikaanse leger in Duitsland 

ARCADIS wint groot milieucontract voor Amerikaanse leger in Duitsland 

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat het een contract ter waarde van USD 20 miljoen heeft gewonnen voor het leveren van milieu- en GIS-diensten aan het U.S. Army Corps of Engineers. De werkzaamheden onder dit vijfjarige contract zullen voornamelijk worden uitgevoerd in Duitsland, maar kunnen ook projecten omvatten in België, Italië en Nederland. Verdere financiële details zijn niet vrijgegeven. Dit is het tweede grote contract met deze opdrachtgever in Europa binnen een jaar, wat de sterke positie van ARCADIS in deze markt onderstreept.

Onder het contract zal ARCADIS een breed scala aan diensten verlenen, waaronder het meten en monitoren van bedreigde dier- en plantensoorten, GIS dienstverlening, het inventariseren van water, draslanden en biotopen en vele andere activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de water-, grond- en bodemkwaliteit. Hoewel het werk voornamelijk zal worden uitgevoerd  in de vier genoemde landen, is het contract niet beperkt tot deze gebieden. Het kan overal worden toegepast waar het U.S. Army Corps of Engineers in Europa betrokken is bij ondersteunende werkzaamheden, of waar zij wordt verzocht om ondersteuning te leveren. ARCADIS werkt in dit contract samen met CDM, net als in de andere overeenkomst met deze opdrachtgever.

Stephanie Hottenhuis, CEO van ARCADIS Duitsland, zei: “We zijn er trots op dat we wederom een belangrijk contract hebben kunnen afsluiten met de Europese divisie van deze prestigieuze opdrachtgever. De werkervaring die we hebben opgebouwd met het US Army Corps of Engineers is omvangrijk, wat ons in staat stelt om onze dienstverlening precies af te stemmen op de behoeften van de klant, waardoor we waarde creëren in het proces.”