Doetinchem - Vanuit vele inzendingen is het Doetinchemse internetbureau a&m impact gekozen als één van de vijf genomineerden voor een Dutch Interactive Award in de categorie "Best Brand".

De Dutch Interactive Awards is dé prijs voor de crème de la crème van de Nederlandse interactieve branche. a&m impact is erg trots dat ze met de website voor de Cobb barbecue (www.mijncobb.nl) genomineerd zijn voor deze prijs. De andere genomineerde in deze categorie zijn Jumbo Supermarkten, ADO Den Haag, Landal GreenParks en Sluban.

In 14 jaar tijd heeft a&m impact zich ontwikkeld tot dé specialist in het realiseren van online diensten zoals het bouwen van websites, webshops, online marketing en social media. Het team is gegroeid van 2 naar 25 gedreven professionals met allemaal dezelfde passie: passie voor internet. Commercieel directeur Gerard Russchen is trots op de nominatie en ziet dit als een beloning voor de groei van de organisatie: “De DIA is een prestigieuze prijs in de branche. Onze nominatie geeft aan dat we goed bezig zijn en ons kunnen meten met de top van de Nederlandse internetbureaus. Iets waar we trots op zijn.” Opdrachtgever Bills Barn is erg positief over het geleverde resultaat: "Bij een bijzonder product als de Cobb barbecue hoort een unieke website. Wij zijn van mening dat het a&m impact goed gelukt is om samen met ons de beleving van de Cobb goed over te brengen. We zijn in positieve zin enorm verrast door het design van de website.”

Op 10 mei a.s. wordt tijdens een feestelijke avond in Amsterdam bekendgemaakt welk werk bekroond wordt met een prijs.

Kijk voor meer informatie op de website  www.am-impact.nl of volg a&m impact op twitter www.twitter.com/amimpact.

Beeldmateriaal:

Logo a&m impact (.eps)

Logo DIA nominatie (.jpg)

Bijlage(n)

Einde persbericht


Overname Persbericht:

Overname van bovenstaand persbericht is, met inachtneming van onze algemene voorwaarden, toegestaan met bronvermelding: "Bron: AllePersberichten.nl".


Disclaimer:

AllePersberichten.nl velt geen oordeel over de juistheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand persbericht en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen.