Socialmedia-platform BuddyBuy stelt regionale partners aan

6 graden, Surhuisterveen en GrafiKUS, Bladel partners voor regionale klanten die via sociale media gaan verkopen

BuddyBuy heeft overeenkomsten gesloten met 6 graden en GrafiKUS die BuddyBuy actief in de markt gaan zetten als reseller in respectievelijk Groningen, Friesland en Drenthe en het zuiden van het land.

GrafiKUS, een vooruitstrevend reclamebureau in Bladel, is lokaal partner geworden van BuddyBuy. Daardoor breidt GrafiKUS de reclamediensten uit richting de socialmedia.
“Wij zien hier grote kansen omdat BuddyBuy slim inspeelt op het gebied van promoties/acties via  socialmedia”, stelt Frauke Wouters van GrafiKUS. “Het concept om klanten pas te laten betalen op het moment dat de consument een voucher download en inlevert spreekt GrafiKUS erg aan. BuddyBuy helpt ons”, aldus Frauke Wouters, “prima op weg om alles vlekkeloos voor onze klanten te laten verlopen. Ook het inzicht hoe de promotie of actie verloopt en hoeveel vouchers er gedownload zijn, is zeer interessante en belangrijke informatie voor ons en onze klanten. Een voorbeeld hier van is Akoestiek Montage Brabant.”
Akoestiek Montage Brabant is onlangs een overeenkomst aangegaan voor de inzet van BuddyBuy via GrafiKUS.
“GrafiKUS begeleidt dit traject als lokale partner van BuddyBuy prima. We worden van a tot z ontzorgd”, zegt Martijn Buijtels van Akoestiek Montage Brabant. “Wij leveren de teksten aan en GrafiKUS verzorgt de opmaak van de actie of promotie en dat het via onze socialmedia-pagina’s wordt verspreid. Het levert zichtbare resultaten op die je nauw kunt volgen. Het mooie is dat je BuddyBuy betaalt voor de mensen die daadwerkelijk iets bij je komen kopen, je betaalt dus niet voor ‘ongeïnteresseerde’ klikken. Al met al, wij zijn zeer enthousiast.”

6 graden is een samenwerking tussen Incd. Marketing en Sterc Internet & Marketing, beide uit Surhuisterveen. Onder de naam 6 graden maken zij zich sterk voor strategische inzet van socialmedia, gekoppeld aan technische innovatie.
Ferenc Jacobs, eigenaar 6 graden: “BuddyBuy is voor ons een perfecte uitbreiding van onze diensten op het gebied van socialmedia. Het voordeel is dat we nu gebruik kunnen maken van een bewezen werkend systeem, zodat wij dit direct en zonder problemen aan onze klanten kunnen aanbieden. De samenwerking met BuddyBuy komt op het juiste moment en gaat in Noord Nederland helpen met sociale marketing.”
6 graden zorgt ervoor dat niet alleen op strategisch niveau gekeken wordt naar de inzet van socialmedia, maar ook hoe hier technisch innovatieve middelen voor kunnen worden ingezet. Voor elke organisatie, van elke grootte. De samenwerking is gebaseerd op korte lijnen, creativiteit en de visie dat alles mogelijk is, als er maar een goede gedachte achter zit. Kortom, een effectieve inzet van socialmedia!

Michel de Beer, namens BuddyBuy: “Via BuddyBuy kunnen bedrijven en organisaties hun promoties en aanbiedingen op een uiterst effectieve manier verspreiden en bouwen ze ook aan hun eigen merk op de diverse socialmedia-platforms zoals hun eigen Facebook en Google+ pagina’s. Naast een positief effect op de verkopen leidt het ook tot verbeterde vindbaarheid op internet; de campagnes worden ook opgepakt door diverse zoekmachines. BuddyBuy verschaft ‘real time’ inzicht in het verloop van de campagne en maakt alle informatie in detail inzichtelijk met behulp van het dashboard. Omdat het afrekenmodel gebaseerd is op het succes van een campagne draagt BuddyBuy ook in deze bijzondere economische tijden haar steentje bij “, aldus Michel de Beer. “Wij zijn bijzonder verheugd met de komst van GrafiKUS en 6 graden. We merkten zelf al dat bedrijven de behoefte hebben om een specifieke dienstverlener in de arm te nemen om promoties voor hen uit te voeren. Nu kunnen we dat via onze partners aanbieden zodat we zelf kunnen blijven focussen op verdere ontwikkelingen aan het BuddyBuy platform.”

BuddyBuy – Vloeieind 12- 5094 CK- Lage Mierde – Nederland,

Over BuddyBuy 
BuddyBuy is een unieke socialmarketing-oplossing die organisaties in staat stelt om door middel van B2B- en B2C-communicatie loyale afnemers, relaties en klanten te mobiliseren als digitale ambassadeurs voor het merk, de organisatie of een specifiek product. Via BuddyBuy kan eenvoudig, snel en gericht een actie, waaronder een nieuwsbrief, enquête of promotie, worden gedeeld via socialmedia zoals Facebook, Twitter en Google+. Deze actie verschijnt onmiddellijk op de sociale profielen van de doelgroep. (Potentiële) klanten zijn daardoor direct op de hoogte van nieuwsberichten en aanbiedingen en kunnen deze direct met hun netwerk delen. BuddyBuy maakt het netwerk van potentiële klanten op deze wijze onbegrensd. Bovendien werkt BuddyBuy met het zogenoemde loyaliteitsprincipe. Dit houdt in dat als klanten bepaalde positieve acties voor een bedrijf uitvoeren, zoals het doorsturen van een actie aan een aantal andere personen, deze sociale loyaliteit kan worden beloond met bijvoorbeeld een kortingsbon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *