Er zijn talloze pagina’s met tips voor mannen om indruk te maken op vrouwen tijdens een eerste date met kennis over koken of fashion trends. Tijd om vrouwen eens een handje te helpen. AutoScout24 zet leuke autoweetjes op een rij zodat je tijdens een eerste date onverwachts uit de hoek kunt komen. Dus dames, goed opletten zodat je gemakkelijk wat feitjes uit je mouw schudt tijdens de volgende date.

Mooiste auto ooit
Toegegeven, het is een beetje arbitrair om te bepalen welke auto nou de mooiste ooit is. Maar gelukkig zijn er genoeg lijstjes te vinden waarin deze keuze al is gemaakt voor je. De heren van het autoprogramhttp://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/AutoScout24/c/ma Top Gear gaan bijvoorbeeld voor de Mini, dit is volgens hen de ‘most sexy car ever’. Dus door vol enthousiasme de compacte Mini aan te prijzen, kun je je nooit een buil vallen.

De snelste, duurste en meest verkochte?
Wat is nou eigenlijk de best verkochte, duurste of snelste auto ooit? Door met deze cijfers te strooien maak je vast en zeker indruk. Grote kans dat mannen het zelf niet eens weten.

Met een verkoop van 37,5 miljoen exemplaren staat de Toyota Corolla bovenaan in het rijtje van de meest verkochte auto’s ooit. De titel voor de duurste auto gaat naar een Ferrari 250 GTO uit 1962. De auto bracht het duizelingwekkende bedrag op van 35 miljoen dollar tijdens een veiling. Als het gaat om snelheid gaat de hoofdprijs naar de Bugatti Veyron Super Sport. Deze snelheidsduivel haalt snelheden tot 430 km/uur.

Schone auto verplicht!
Verplicht met een schone auto rijden in Rusland, verboden met je hond op het dak te rijden in Alaska of een boete voor het vies maken van een andere weggebruiker met opspattende modder in Japan. Je kunt het zo gek niet verzinnen of de regels bestaan. En vooral een goede om te onthouden, maak geen tripje naar Saoedi-Arabië, want daar mag je als vrouw niet eens achter het stuur kruipen.

Harde muziek, hoge snelheid?
Klassieke muziek laat je niet voorzichtiger rijden en van hardcore uit je speakers krijg je geen agressieve rijstijl. Uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt namelijk dat het vooral van belang is dat je tijdens het autorijden muziek draait die je prettig vindt om te horen. Vals meezingen heeft daarbij geen enkele invloed op je rijgedrag, maar is misschien wel minder handig om te doen tijdens een eerste date.

About the company

Over AutoScout24
AutoScout24 is de grootste online automarkt van Europa. Maandelijks bekijken ruim 10 miljoen bezoekers de site. Hier zijn meer dan 2 miljoen advertenties van nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, motoren, trucks, onderdelen en accessoires beschikbaar. Meer dan 40.000 autobedrijven in Europa maken al gebruik van AutoScout24.

AutoScout24 Nederland is bovendien de grootste occasionportal van Nederland, met een continu aanbod van 240.000 auto’s online. Naast de website kent de mobiele app alleen al in Nederland 1,3 miljoen downloads.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *