Cruisen over de Nederlandse wegen in een MINI: vanaf vandaag mag Erwin Lindsen zich een maand lang de trotse bezitter noemen van het Britse icoon. Lindsen is winnaar van de social media actie van AutoScout24waarbij een maand lang rijden in een MINI verloot werd onder de particuliere verkopers van het digitale automotive platform. Hij kreeg de sleutels van de MINI bij BMW/MINI Dealer Renova in Tilburg overhandigd door Jurgen Vugts, algemeen directeur van AutoScout24 Nederland.

Particuliere verkopers die in december via AutoScout24 hun auto te koop hadden gezet, maakten kans op een maand lang MINI rijden. Zij hoefden enkel hun auto gratis te koop te zetten via de website, de advertentie te delen via Facebook en AutoScout24 te taggen in het bericht. De actie trok veel enthousiaste deelnemers. In totaal hebben in 2014 ruim 250.000 particulieren een auto op AutoScout24 geadverteerd.

Lindsen nam eerder vandaag in Tilburg de sleutels van de MINI in ontvangst. Hij weet ook al welke rit hij zeker met de karakteristieke auto de komende maand wil maken. “Ik wil er in ieder geval mijn familie mee gaan bezoeken, om deze prachtige MINI te showen.”

“De MINI staat bij veel Nederlanders bovenaan hun autowensenlijstje,” zegt Jurgen Vugts van AutoScout24. “Sinds de introductie in de jaren vijftig is de kleine auto niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We meenden dan ook dat zo’n iconische auto zich perfect leent voor een winactie.”

About the company

Over AutoScout24
AutoScout24 is het grootste Europese automotive digitale advertentie platform. De online occasionportal biedt consumenten de mogelijkheid om snel, eenvoudig en zonder stress in het aanbod te zoeken naar de auto van hun voorkeur.

Op AutoScout24 staan advertenties voor gebruikte en nieuwe auto’s van autobedrijven en particulieren. Daarbij biedt AutoScout24 advertentieruimte, zoals display advertising en het verkrijgen van leads aan bedrijven in de automotive sector en toeleveranciers. AutoScout24 is de numhttp://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/AutoScout24/c/mer één van Nederland en biedt met het grootste aanbod de meeste keus voor de consument.

AutoScout24 is onderdeel van de Scout24 Group, die toonaangevende digitale portals in onroerend goed en de automotive sector exploiteert in Nederland, Duitsland en andere geselecteerde landen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *