Breda, vrijdag 5 juli 2013- Sketch Capital heeft het merk ‘Veldslag Incasso’ geregistreerd via het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) . Het merk is reeds op absolute gronden en formele eisen akkoord bevonden, en bevindt zich qua status momenteel in de oppositietermijn.

Veldslag Incasso
Sketch Capital gaat het merk Veldslag Incasso gebruiken voor een nieuw op te richten incassobureau. Het bedrijf gaat zich op een vernieuwende manier bezighouden met incasso en factoring. Naast organische groei verwacht Sketch Capital additionele groei te bewerkstelligen middels acquisities. Meer informatie omtrent Veldslag Incasso volgt op de lanceerdatum (1 september 2013).

Klasse-aanduiding
Sketch Capital heeft als klasse-aanduiding de klassen 35, 36 en 45 gekozen. Deze klassen komen overeen met de toekomstige activiteiten van Veldslag Incasso.

Kl 35 Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten.

Kl 36 Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; financiële diensten in het kader van schuldbewaking; makelaardij in onroerende goederen.

Kl 45 Juridische diensten; veiligheidsdiensten voor de bescherming van goederen en personen; persoonlijke en maatschappelijke diensten verleend door derden om aan individuele behoeften te voldoen; juridische diensten op het gebied van incasso.

Wat is een merk?
Een merk is volgens de officiële omschrijving van BBIE: “een teken waarmee u uw waren (producten) of diensten onderscheidt van die van uw concurrenten. Inschrijving van uw merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) geeft u het exclusief recht op het gebruik van het merk voor bepaalde waren (producten) en diensten binnen de Benelux, voor een (verlengbare) periode van 10 jaar”.

Over het BBIE
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is het officiële bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Bijna een miljoen merken en meer dan zestienduizend tekeningen of modellen staan op dit moment bij het Bureau geregistreerd.

Over Sketch Capital ® BV
Sketch Capital BV is opgericht in 2008. Het bedrijf richt zich op Nederlandse private equity-investeringen. Het bedrijf investeert met eigen kapitaal en kapitaal van aangesloten investeerders. Het primaire doel is het creëren van waarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *